Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karpuza Kavuna Talep Çok

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla ile beraber çok sevilen yaz meyveleri karpuz ve kavun Yalova Kapalı Pazaryeri’ndeki tezgahlarda yerini aldı. Karpuz ve kavunun kilosu 15 TL’den satılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Karpuza Kavuna Talep Çok

Her Çarşamba Yalova Pazaryeri’nde kurulan halk pazarında, yaz ayının yaklaşmasıyla karpuz ve kavuna olan talep arttı. Yaz mevsiminin vazgeçilmez lezzetlerinden karpuz ve kavun, tezgahlarda yerini almaya başladı.

Yalova Kapalı Pazaryeri’nde karpuz tezgahı olan bir esnaf, “Fiyatlar biraz yüksek olsa da yine de insanlardan talep var. Arapların yerli halktan daha fazla talep göstermesi bizim ekonomimiz açısından düşündürücü olsa da bizler de satış yapmak zorundayız biz de ekmeğimizin peşindeyiz. Yaz geldikçe fiyatların daha da ucuzlayacağını düşünüyorum. Tüketiciler yaz meyvelerini bir iki kilo daha fazla almaya başlıyor. Kirazın kilosu ne kadar düşse bile talep o kadar fazla olmadı” diye konuştu.

Yalova Kapalı Pazaryeri tezgahlarında mevsimlik meyvelerin kilo fiyatları şu şekilde: Kayısı 20 TL, elma 20 TL, muz 25 TL, erik 30 TL, kiraz 30 TL.

HABER/M.Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.