Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma uyuşturucu ve kaçak şarap operasyonu gerçekleştirdi

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde ticareti ve kaçak şarap üretimi yapan şahıslara yönelik iki ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 5 kişi gözaltına alınırken, çeşitli uyuşturucu maddeler ve 400 litre kaçak şarap ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Jandarma uyuşturucu ve kaçak şarap operasyonu gerçekleştirdi

Jandarma ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalar sonucunda Altınova ilçesi Osmangazi Köprüsü çıkışında uyuşturucu madde taşıdığı belirlenen M.K. ve A.K. isimli şahısları durdurdu. Araçlarında yapılan aramada 130 gram skunk uyuşturucu maddesi bulundu. Şüpheliler gözaltına alındı.

Aynı gün Çiftlikköy ilçesi Taşköprü beldesinde Türkmenistan uyruklu G.G., K.S. ve H.A. isimli şahısların evlerinde ve araçlarında da arama yapan jandarma ekipleri, 121 gram metamfetamin, 10 gram skunk uyuşturucu maddeleri, 2 adet hassas terazi, 2 adet esrar öğütme aparatı, 10 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve uyuşturucu satışında kullanılan 850 adet kilitli poşet ele geçirdi. Şüpheliler gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri ayrıca Altınova ilçesi Tavşanlı beldesinde M.Ö. adlı şahsa ait sera ve eklentisinde de arama yaptı. Aramada 200 litre şişelenmiş ve 200 litre de fıçı içerisinde mayalanmaya bırakılmış olmak üzere toplam 400 litre kaçak usullerle üretilmiş şarap bulundu. Şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 5 kişi, yapılan yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların sağlığının korunması ve can güvenliğinin sağlanması amacıyla tüm suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.