Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İl Özel İdaresi’nden Köylerde Güvenlik Kamerası Hamlesi

Köylerde güvenli bir ortamın tesisi, suçların önlenmesi, işlenen suçların da faillerinin yakalanması amacıyla Yalova İl Özel İdaresi tarafından güvenlik kamera sistemlerinin kurulumuna devam ediliyor

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2023 01:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2023 01:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
İl Özel İdaresi’nden Köylerde Güvenlik Kamerası Hamlesi

Yalova İl Özel İdaresi, köylerde güvenliğin arttırılması için güvenlik kamerası sistemleri kurmaya devam ediyor. Termal ve Çınarcık ilçelerine bağlı köylerde de bu sistemlerin kurulumu tamamlandı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, yaptığı açıklamada, köylerde yol, altyapı gibi hizmetlerin yanı sıra güvenliğin sağlanmasını sağlayacak hizmetleri de vermeye devam ettiklerini söyledi. Yılmaz, “Köylerde yaşanabilecek asayiş olaylarının önlenmesi ve tespiti açısından bu sistemler polis ve jandarma güvenlik ağlarına entegre edildi. Bu sayede köylerimiz daha güvenli hale geldi” dedi.

Yılmaz, güvenlik kamera sistemleri kurulan köylerde vatandaşların da memnuniyetini gördüklerini belirterek, “Vatandaşlarımız bu sistemler sayesinde kendilerini daha güvende hissediyorlar. Biz de İl Özel İdaresi olarak köylerimizin her türlü ihtiyacını karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Güvenlik kamera sistemleri kurulan köy halkı ise İl Özel İdaresi’ne teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Köylerimiz güvenlik kameraları kurulduğunu duyunca çok sevindik. Özellikle suçların önlenmesi ve işlenen suçların ortaya çıkartılması adına bu sistemler çok önemli. Artık kendimizi çok daha güvende hissediyoruz. Bu hizmet için İl Özel İdaresi’ne çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.