Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HEKİMLERE BAŞARI ÖDÜLÜ

Kalp ve göz sağlığı alanında başarılı çalışmalara imza atan Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi hekimleri Yalova Valisi Muammer Erol’dan başarı belgesi aldılar

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2023 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2023 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
HEKİMLERE BAŞARI ÖDÜLÜ

Yalova Valisi Muammer Erol, kalp ve göz sağlığı alanında üstün gayret gösteren Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli dört hekime başarı belgesi verdi. Valilik makamında düzenlenen törende hekimlere teşekkür eden Vali Erol, “Kalp ve göz sağlığı yaşam kalitesini önemli ölçüde etkileyen iki önemli konudur. Bu konularda halkımıza hizmet veren ve branşlarına katkı sağlayan hekimlerimizi takdir etmek istedik” dedi.

Başarı belgesi alan hekimler ise Kardiyoloji Uzmanları Dr. Sabır Jahid ve Dr. İsmail Ünğan ile Göz Hastalıkları Uzmanları Dr. Elvin Çelenk ve Dr. Sercan Çelebi oldu. Hekimler, Vali Erol’a verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Yalova İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray ve Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç de törende hazır bulundu. Burada kısa bir konuşma yapan Ergenç, hastanede görev yapan tüm sağlık personelinin özverili çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, “Hastanemizde kalp ve göz sağlığı alanında başarılı hizmetler veren hekimlerimizi kutluyorum. Ayrıca Valimiz Sayın Muammer Erol’a bu anlamlı ödülleri verdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.