Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Hava Kuvvetlerimizin 112. yılı kutlu olsun”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Türk Hava Kuvvetlerinin 112. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Oral, “Türk Hava Kuvvetlerimizin 112. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm şehit ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyoruz” dedi

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 13:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“Hava Kuvvetlerimizin 112. yılı kutlu olsun”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Türk Hava Kuvvetlerinin 112. kuruluş yıl dönümünü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Oral mesajında şu ifadelere yer verdi; “1911’den bugüne kadar sınırlarımızın içinde ve ötesinde yüreğinde güçlü bir vatan sevgisi ve bağlılıkla görev yapan, her daim göklerdeki onur ve iftihar kaynağımız olan Türk Hava Kuvvetleri’nin kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

Dünyanın sayılı güçlerinden olan Hava Kuvvetlerimiz, içeride ve dışarıda bugüne kadar aldığı bütün görevleri başarıyla yerine getirmiş, övüncümüz olmuştur. Onlar göklerimizi güvende tutan, gözlerimizi ufukların ötesine taşıyan, hudutsuz gökyüzündeki kanatlarımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle hava şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, kahraman gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Askeri havacılığımızın bütün dünyada saygınlıkla anılmasında emeği geçen her bir ferdi kutluyor, Hava Kuvvetlerimizin 112. yılını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.