Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Gençlerimiz ülkemizi daha ilerilere taşıyacaklar”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, “Gençler ülkemizi her alanda daha ilerilere taşıyacaklardır” dedi

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 11:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“Gençlerimiz ülkemizi daha ilerilere taşıyacaklar”

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Acar, mesajında, 19 Mayıs 1919’da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün inanç, azim ve kararlılıkla milli mücadeleyi başlattığını hatırlattı. Bu tarihin Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Acar, “104 yıl önce Samsun’da yakılan meşale tüm yurdu destansı bir dirençle aydınlatmaya başladı. O gün yakılan özgürlük meşalesi bugün milyonlarca gencin ellerinde geleceğimize ışık tutmaktadır. Bugünkü bağımsızlığımızı ve varlığımızı şüphesiz ki o günlerde verilen kahramanca mücadeleye borçluyuz” dedi.

Acar, Türkiye Cumhuriyeti’ni kurma yolunda verilen şanlı mücadeleyi unutmayarak ve aydınlık geleceğe inanarak, güzel bir gelecek için ilerlemeye devam edeceklerini vurguladı. Türk gençliğine olan güvenini her fırsatta dile getiren Ulu Önder’in, devrimlerine ve Türkiye Cumhuriyeti’ne dün olduğu gibi bugün de sahip çıkacaklarını ifade eden Acar, “Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz’ diyerek 19 Mayıs’ı armağan ettiği gençlerimizin ülkemizi her alanda daha ileri seviyelere taşıyacağına olan inancımız tamdır. Emanetlerine sahip çıkan gençlerimiz, dün olduğu gibi bugün de özgürlük ve bağımsızlığımıza kast eden ihanet ve şer odaklarına fikirleri, çalışkanlıkları ve vatan sevgileri ile geçit vermeyecektir” diye konuştu.

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, mesajının sonunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Savaşı’nın tüm kahramanları ile ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitleri rahmet, minnet ve şükranla andığını söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.