Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençler sahneyi salladı

Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organize ettiği “Sahne Gençlerin” yarışmasında 10 okulun tiyatro kulübü kıyasıya yarıştı. Finalde birinciliği Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2023 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2023 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Gençler sahneyi salladı

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sahne Gençlerin” adlı tiyatro yarışmasının finali büyük bir coşkuyla yapıldı. Yalova Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleşen finalde 10 okulun tiyatro kulübü performanslarını sergiledi.

Yarışmada birinci olan Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe takdim etti. Akmeşe, gençlerin sanatsal yeteneklerini geliştirmelerine destek verdiklerini belirterek, tiyatronun önemli bir kültür ve eğitim aracı olduğunu söyledi.

Yarışmada ikinciliği Zehra Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi, üçüncülüğü ise Sabri Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Lisesi elde etti. Dereceye giren okullara çeşitli hediyeler verildi. Finalde sahne alan tüm okullar da katılım belgesi aldı.

Yarışmayı izleyen öğrenciler ve veliler ise gençlerin performanslarından çok etkilendiklerini ifade ederek, böyle bir organizasyonu düzenleyen Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.