Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Engelli bireylere yönelik hassasiyetimizi arttırmalıyız”

Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayınlayarak ülkede ve Yalova’da engelli bireylere yönelik hassasiyetin artırılması gerektiğini ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2023 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2023 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“Engelli bireylere yönelik hassasiyetimizi arttırmalıyız”

Yalova Kent Konseyi Başkanı Mustafa Kandemir, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kandemir, engelli vatandaşlara ve ailelerine gösterdikleri azim, sebat ve kararlılıktan ötürü teşekkür etti. Kandemir, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Engelliler Haftası münasebetiyle tüm engelli vatandaşlarımız ve ailelerini, önlerine çıkan zorlukları aşmak için gösterdikleri azim, sebat ve kararlılıklarından ötürü kutluyorum. 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nın ülkemizde ve dünyada engelli vatandaşlarımıza karşı olan hassasiyetin artmasına katkı sağlamasını diliyorum. Engelli kardeşlerimiz, yaşadıkları fiziki ve zihinsel engelleri aşmak için her gün tazelenen gayretleri ile engelli ailelerimiz ise gösterdikleri dayanışma ve fedakârlıklarıyla hepimize örnek oluyorlar. Geleceğe dair ümitlerimizi yeşertiyor, bize cesaret aşılıyorlar. Eğitimden istihdama, kültürden spora, hayatın her alanında birlikte aştığımız engeller bizleri daha büyük hedeflere taşıyacaktır. Her birey engelli adayı olduğunu unutmadan, duyarlılık ve kapsayıcılık ilkesiyle gelişmek, nitelikle işler yapmak dileklerimle."

Kandemir, mesajının sonunda Yalova Kent Konseyi olarak engelli vatandaşların sorunlarının çözümü için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.