Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Denizlerimizi korumak hepimizin ortak sorumluluğudur”

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, denizin ve denizciliğin halkımız açısından her zaman büyük bir önem taşıdığına vurgu yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2023 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2023 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
“Denizlerimizi korumak hepimizin ortak sorumluluğudur”

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Mesajında denizciliğin Türk milletinin tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Acar, şunları söyledi, "Denizlerimizin bağımsızlığını ilan ettiğimiz 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutlamanın gururunu yaşıyoruz. Denizlerimiz, milletimizin varlık sebebi, medeniyetimizin kaynağı, kültürümüzün zenginliği ve geleceğimizin teminatıdır. Denizlerimizi korumak ve geliştirmek hepimizin ortak sorumluluğudur.

Ülkemizin denizlerde sahip olduğu bu zengin potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek, dünya denizciliğinde hak ettiğimiz yeri almamız ve 3 ilimizde de deniz ticaretinin daha da gelişmesi en büyük dileğimizdir.

Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere denizlerimizin bağımsızlığı için mücadele eden tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Denizciliğe gönül veren tüm denizcilerimizin ve Termal halkının Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı kutluyorum."

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.