Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demiryürek, TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu'na seçildi

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde geniş bir katılımla gerçekleşen TOBB 79. Genel Kurulu’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı, siyasiler ve iş dünyasının önemli isimleri katıldı. Yapılan genel kurulda TOBB Başkanlığına Rifat Hisarcıklıoğlu seçilirken, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek ise Hisarcıklıoğlu'nun başkanlığını yaptığı Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu’nda yer aldı

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2023 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2023 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Demiryürek, TOBB Strateji Geliştirme Yüksek Kurulu'na seçildi

Genel Kurula Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkanı Muhammet Sarıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sercan Şık, TOBB Delegeleri Turhan Soysal, Mustafa Dağ, Tamer Yazıcı ve Ertan Gak, Yönetim Kurulu Üyeleri Ünal Yıldız ve Ertuğrul Evci ile Genel Sekreter Taner Eriş katıldı. Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, “Oda ve borsa camiamızın çatı örgütü, reel sektörün güçlü sesi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 79. Genel Kurulu'nda, 365 oda/borsa başkanı ve delegelerin oyları ile başkanlık görevine yeniden seçilen Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.
Başkan Demiryürek ayrıca TOBB yönetim kurulu, komisyonları, konseyleri ve kurullarına seçilen tüm başkanları da kutladı.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.