Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEMİRYÜREK, “SGK İLE BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO), Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında SGK Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın’ı misafir etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
DEMİRYÜREK, “SGK İLE BİRLİKTE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

YTSO, 16 – 22 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası’nda SGK Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın’ı ağırladı. Ziyaret hakkında açıklamada bulunan YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, EYT sürecinde Yalova’da 8 bin kişinin başvuruda bulunduğunu, süreç boyunca yoğun mesai ile çalışan SGK personeline teşekkür edildiği belir

Ziyaretle ilgili açıklama yapan YTSO Yönetim Kurulu Başkan Cemil Demiryürek, EYT sürecinde ilimizde 8000 vatandaşımızın başvuruda bulunduğunu ve bu süreçte yoğun mesailerle çalışan SGK personeline teşekkür edildiğini belirtti.

Demiryürek, açıklamasının devamında, “8 bin vatandaşımızın başvurusunu sorunsuz bir şekilde tamamlamaları, onların emeklilik hakkına erişimlerini sağlamada önemli bir adımdır. Bu vesileyle, Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutluyor, SGK İl Müdürü Mehmet Salih Aydın'a ve tüm SGK çalışanlarına teşekkürlerimizi iletiyoruz. Üyelerimiz için SGK ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.