Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta yaz sezonu öncesi haşere ile mücadele

Çınarcık’ta yaz sezonu öncesi haşere mücadelesi başladı. Belediye ekipleri, ilçe genelinde ilaçlama çalışması yapıyor. Çevreye ve diğer canlılara zarar vermeyen ilaçlarla sinek ve diğer böceklerle savaşan ekipler, halk sağlığı ve huzuru için çalışıyor

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2023 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2023 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Çınarcık’ta yaz sezonu öncesi haşere ile mücadele

Çınarcık Belediyesi, yaz sezonu öncesi ilçe genelinde haşere ile mücadele için ilaçlama çalışması başlattı. Çevreye ve diğer canlılara zarar vermeyen ilaçlar kullanılan çalışmada, rögar, foseptik ve sineklerin üreyebileceği yerler ilaçlanıyor. Çalışmalarda amacı karasinek ve diğer haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıkları önlemek ve yaz sezonunda ilçeye gelecek misafirlere temiz bir ortam sunmak amaçlanıyor.

Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri ekipleri, çalışmalarını planlanan program çerçevesinde sürdürüyor. Ekipler, ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahalleleri de kapsayan bir ilaçlama faaliyeti yürütüyor. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, yaptığı açıklamada, “Halkımızın sağlığı ve huzuru için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Yaz sezonunda ilçemize gelen misafirlerimize de en iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz. Bu nedenle haşere ile mücadele çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz” dedi.

Çınarcık halkı da belediyenin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirtti. Vatandaşlar, “Belediyemiz bizim için çok güzel hizmetler yapıyor. Haşere ile mücadele çalışması sayesinde sineklerden ve diğer böceklerden rahatsız olmuyoruz. Yaz sezonunda da ilçemize gelen misafirlerimizi rahat ettirebileceğiz. Belediye Başkanımız Numan Soyer’e teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.