Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Belediye Meclisi’nden Şehit Teğmen Talha Bahadır'a vefa

Çiftlikköy Belediye Meclisi, haziran ayı 2. birleşiminde 4 gündem maddesi ve İmar Komisyon Raporu’nu görüştü. Meclis, Çiftlikköy’ün şehidi Teğmen Talha Bahadır’ın isminin ailesinin oturduğu sokağa verilmesiyle ilgili önergeyi oybirliğiyle kabul etti

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2023 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2023 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy Belediye Meclisi’nden Şehit Teğmen Talha Bahadır'a vefa

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ın başkanlığında yapılan Çiftlikköy Belediye Meclisi’nin haziran ayı 2. birleşimi, belediye meclis salonunda gerçekleştirildi. Mecliste, bir önceki meclis kararlarının görüşülmesinin ardından, Zabıta Müdürlüğü’nün teklifi gereği şehitlerimizin isminin verilmesi konusu ele alındı.

Meclis üyeleri, Çiftlikköy’ün şehidi Teğmen Talha Bahadır’ın isminin ailesinin oturduğu Çiftlik Mahallesi 226 ada, 1 parseldeki sokağa verilmesiyle ilgili önergeyi oybirliğiyle kabul ettiler. Başkan Silpagar, şehidimizin isminin yaşatılmasının bir vefa borcu olduğunu söyledi.

Mecliste ayrıca İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün teklifi gereği Afet İşleri Müdürlüğü’nün kurulması, görev ve çalışma yönetmeliği ile Yapı Kontrol Müdürlüğü’nün kurulması, görev ve çalışma yönetmeliği konuları görüşüldü. Fen İşleri Müdürlüğü’nün teklifi gereği yetki verilmesi konusu da mecliste karara bağlandı.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün teklifi gereği revizyon imar planı plan notu değişikliği, ilave imar planı plan notu değişikliği ve plan değişikliği konuları da mecliste değerlendirildi. 2023 yılı mayıs ayı meclis imar komisyon raporu, plan ve bütçe komisyon raporu ve trafik komisyon raporu da mecliste onaylandı. Zabıta Müdürlüğü’nün teklifi gereği vatandaş talepleri konusu da mecliste görüşülerek sonuçlandırıldı.

Başkan Silpagar, alınan kararların Çiftlikköy için hayırlı olmasını temenni ettiğini söyledi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.