Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilge Nesil Yarışması’nın kazananları ödüllerini aldı

Bilge Nesil Yarışması ödül töreni Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlendi. Dereceye giren öğrencilere ödüllerini AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Deniz, Eğitim-Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet Kotcioğlu verdi

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2023 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2023 00:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Bilge Nesil Yarışması’nın kazananları ödüllerini aldı

Eğitim-Bir-Sen Yalova Şubesi tarafından düzenlenen Bir Bilenle Bilge Nesil Projesi kapsamında liseler arası kitap okuma ve kompozisyon yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. Yalova Halk Eğitim Konferans Salonu’nda yapılan törene AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ali Deniz, Eğitim-Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet Kotcioğlu, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Deniz, “Bu proje, sadece atanmış değil aynı zamanda adanmış öğretmenlerimizin öncülüğünde, ortaöğretim düzeyinde okumalar yaparak genelde insanlık tarihinin birikimini, özelde ise medeniyetimizin mirasını sahiplenecek erdemli bir toplumun inşasında, öncü nesiller yetişmesini sağlayacaktır.” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Yalova Şube Başkanı Ahmet Kotcioğlu ise proje kapsamında 30 lisede 30 danışman öğretmen desteğiyle 1000 öğrencinin kitap okuduğunu ve kompozisyon yazdığını belirtti.

Dereceye girenler ödüllerini aldılar

Törende ayrıca konuşmacı olarak katılan Bekir Şirin ise Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan bir sunum yaptı. Şirin, Mehmet Akif Ersoy’un dava adamı olduğunu ve milletin sesi olduğunu vurguladı.

Ödül töreninde iki farklı kategoride dereceye giren öğrencilere hediyeleri Büyükgümüş, Tutuk, Akmeşe, Deniz ve Kotcioğlu tarafından takdim edildi. Her kategorideki birincilere çeyrek altın ve bisiklet, ikincilere gram altın ve bisiklet, üçüncülere 750 TL ve bisiklet verildi. Ayrıca danışman öğretmen ve ödüle hak kazanan öğrencilerin okullarına da katılım belgesi düzenlendi. Ödül töreni birincilik ödülü kazanan kompozisyonların okunması ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.