Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tutuk’tan hemşehri dernekleri buluşması “ORTAK PAYDAMIZ YALOVA”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk hemşehri dernekleri mensuplarıyla bir araya geldi. Burada konuşan Tutuk, “Şehrimiz adeta ülkemizin bir mozaiği. Sizlerle olan kardeşlik bağımızı daha da güçlendirmek istiyoruz. Hepimizin ortak paydası Yalova. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Başkan Tutuk’tan hemşehri dernekleri buluşması “ORTAK PAYDAMIZ YALOVA”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, hemşehri dernekleri ile buluşma organizasyonu düzenledi. Altan Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye hemşehri derneklerinin başkanları, yöneticileri ve mensuplarının yanı sıra AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek de katıldı.

“Değişim ve dönüşümü biz başlattık”

Gecede bir konuşma yapan Başkan Tutuk, göreve gelmesinden bu yana Yalova Belediyesi olarak şehirde yapılan hizmetleri sıraladı. Yalova tarihinde daha önce atılmamış adımları attıklarını söyleyen Başkan Tutuk, şehrin birçok sorununa çözüm üretme gayreti içerisinde olduklarını bildirdi. Altyapıdan üstyapıya birçok projenin hayat bulduğunu söyleyen Tutuk, “Yalova’mızda 6 Mart 2020’den bu yana büyük bir değişim ve dönüşümü başlattık. Göreve gelir gelmez ilk önceliğimiz mali disiplini sağlamak oldu. Bir önceki yönetimden kalan belediyemizden alacaklılara alacağını ödedik, belediyemizi icradan kurtardık. Kentsel dönüşümle ilgili büyük bir hamle yaptık. Bağlarbaşı’nda kentsel dönüşümü başlattık. 23 yıl aradan sonra 5-6 katlı binalarda dönüşümün önünü açtık. Yalova tarihinin en büyük yatırımı olan 500 milyon TL’lik dev ana isale hattı projesini başlattık. Burada daha sayamadığımız birçok çalışmanın içerisinde yer aldık. 14 mahallemizde de yatırımlarımız sürüyor. Şehrimizin hak ettiği yatırımlara kavuşabilmesi için durmadan yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerin görüşlerini de işin içine katarak bu şehirde büyük bir değişim ve dönüşümü yaşatacağız” dedi.

“Ortak paydamız Yalova”

“Bizler Yalova’da yaşayanlar olarak ortak kaderi ve ortak geleceği sizlerle paylaşıyoruz” diyen Başkan Tutuk, “Şehrimize tüm gücümüzle hizmet etmeye devam ediyoruz. Şehrimiz adeta ülkemizin bir mozaiği. Burada kardeşlik bağımız oldukça kuvvetli, bizler bu bağı daha da güçlendirmek istiyoruz. Burada hepimizin ortak paydası Yalova. Bizler yerel yönetimler olarak milletvekillerimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da destekleriyle inşallah şehrimizi daha birçok proje ve yatırımla buluşturmak için çalışma yürüteceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” diye konuştu.

Gecede AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü ile Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol da birer selamlama konuşması gerçekleştirdi. Tüm katılımcılarla yakından ilgilenen ve tokalaşan Başkan Tutuk’a Erzincanlılar Derneği Başkanı Alemdar Coşkun tarafından aynalı tablo hediye takdim edildi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.