Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başhekim Ergenç, stajyer öğrencilerle buluştu

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde staj yapan öğrenciler, Başhekim Doç. Dr. Hasan Ergenç ile buluştu. Ergenç, öğrencilere sağlık alanında tavsiyelerde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2023 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2023 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Başhekim Ergenç, stajyer öğrencilerle buluştu

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç, hastanede staj yapan öğrencilerle bir araya geldi. Ergenç, toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada öğrencilere hitap ederek, staj döneminin önemine değindi. Sağlık alanında halka hizmet sunacak ve vatanına milletine hayırlı birer birey olacak öğrencilere tavsiyelerde bulunan Ergenç, “Bilindiği üzere staj dönemi belirli bir dönemi kapsamaktadır. Sizler de kurumumuzda staja başladığınız an itibariyle hedefinizi koymuş oluyorsunuz. Sağlık alanında yanında görev aldığınız sağlık çalışanlarımızın tecrübelerinden muhakkak faydalanmalısınız. Dünya her geçen gün daha hızlı ilerlerken sizler de kendinizi yeni bilgiyle donatabilmeli, sürekli kendinizi geliştirmeli ve bu yolda ilerlemelisiniz” dedi.

Ergenç, eğitim hayatlarında ve bundan sonraki yaşamlarında öğrencilere başarılar diledi. Stajyer öğrenciler de Başhekim Doç. Dr. Ergenç’e teşekkür ederek sağlık alanında halka hizmet üretmek istediklerini dile getirdiler.

HABER/Hilal Baldenir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.