Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Armutlu Huzurevi 2023 yılında hizmete girecek

Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, ilçede yapımı devam eden huzurevi inşaatını ziyaret etti. Tokat, huzurevinin 2023 yılında tamamlanacağını ve yaşlılara hizmet vereceğini açıkladı. Huzurevi projesi vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda başlatılmıştı

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2023 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2023 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Armutlu Huzurevi 2023 yılında hizmete girecek

Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, ilçede yapımı süren huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Firma yetkililerinden bilgiler alan Tokat, huzurevinin 2023 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

Tokat, ilçeye bir huzurevi kazandırmak istediklerini belirterek, “Yaşlılarımızın kalan ömürlerini daha huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirmelerini sağlamak adına böyle bir proje başlattık. Vatandaşlarımızdan gelen talepler de bu kararımızı etkiledi. Huzurevimiz 3 dönüm arazi üzerinde bodrum + 4 kat olarak inşa ediliyor. Toplamda 40 adet oda bulunacak. Huzurevimiz ilçemizin önemli ihtiyaçlarından birisini ortadan kaldıracak” dedi.

Huzurevi inşaatının temelinin bir süre önce atıldığını hatırlatan Tokat, “İnşaat hızla yükselmeye devam ediyor. Engin İnşaat tarafından yapılan huzurevimizin en kısa sürede bitirilmesi için çalışmalar sürüyor. İnşallah binamızın açılışını da hep birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.