Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ARMUTLU GEÇİCİ HAYVAN BAKIMEVİ TAMAMLANMA AŞAMASINDA

Armutlu ilçesinde sokak hayvanları ve sahipli hayvanlara hizmet verecek olan Armutlu Geçici Hayvan Bakımevi tamamlanma aşamasına geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2023 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
ARMUTLU GEÇİCİ HAYVAN BAKIMEVİ TAMAMLANMA AŞAMASINDA

Armutlu Belediyesi tarafından yapılacak olan Armutlu Geçici Hayvan Bakımevi’nin temeli kısa bir süre önce atılmıştı. Merkez tamamlanma aşamasına geldi. Armutlu Belediyesi ile Tarım Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol neticesinde yapımına başlanan barınak 704 metrekarelik bir alana sahip olacak.

Sokak hayvanlarının yanı sıra ilçedeki sahipli hayvanlara da sağlık hizmeti sunacak olan merkezde veteriner de görev yapacak. Hayvanlara da hizmet vermenin belediyecilik anlayışlarının bir parçası olduğunu ifade eden Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, “Hayvan dostlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Armutlu Geçici Hayvan Bakımevi ile sokak hayvanlarının bakımını, tedavisini ve rehabilitasyonunu sağlayacağız. Ayrıca sahipli hayvanlara da ücretsiz sağlık hizmeti vereceğiz. Hayvanlara hizmet vermek hem vicdani hem de toplumsal bir sorumluluktur. Bu sorumluluğun bilincindeyiz ve merkezimizi en kısa süre içerisinde bitirerek hizmete sokacağız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.