Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akyol ve Tutuk, KATFA-DER üyeleri ile bir arada

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve AK Parti Yalova Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Uluslararası Kadın Toplumsal Farkındalık ve Aile Derneği (KAFTA-DER) Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2023 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2023 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Akyol ve Tutuk, KATFA-DER üyeleri ile bir arada

Kadınların toplumsal yaşamda daha fazla yer almalarını ne kadar önemsediklerini ifade eden AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, “Kadınlar toplumun yarısıdır ve ülkemizin kalkınmasında büyük rol oynamaktadır. AK Parti olarak kadınların siyasette, ekonomide, eğitimde, sağlıkta ve her alanda hak ettikleri yeri almaları için çalışmalar yürütüyoruz. Bu anlamda KAFTA-DER gibi kadınların farkındalığını arttıran ve toplumsal gelişime katkı sağlayan dernekleri destekliyoruz” dedi.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise KAFTA-DER yöneticileri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Yalova Belediyesi ve belediye bünyesinde hizmet veren Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında katılımcılarla bilgi paylaşan Tutuk, kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yaptıklarını dile getirdi. Bu anlamda bir çok etkinlik düzenlendiğinin de altını çizen Tutuk ise, “Belediyemiz kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayata katılımlarını teşvik edici projeler gerçekleştiriyor. Kadın girişimcilerimize destek oluyoruz. Kadınlarımızın meslek edinmelerine, eğitimlerine, sağlıklarına önem veriyoruz. Kadına yönelik şiddetle mücadele ediyoruz. KAFTA-DER’in de bu konularda yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda KAFTA-DER yöneticileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, AK Partili heyete teşekkür ettiler. Dernek yöneticileri ile AK Partili heyet bir süre daha istişarede bulundular.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.