Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKADEMİSYEN ANNE YALOVA’YA SORDU: “ANNELİK BİR SANAT MI?”

Yalova Belediyesi tarafından düzenlenen Gelenekten Geleceğe İbrahim Müteferrika Kitap Fuarı’nda söyleşi ve imza günü etkinlikleri devam ediyor. Sosyal medyada ‘Akademisyen Anne’ olarak tanınan Yazar ve Eğitimci Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, fuarda verdiği söyleşi ile büyük bir ilgi topladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
AKADEMİSYEN ANNE YALOVA’YA SORDU: “ANNELİK BİR SANAT MI?”

Yalova Belediyesi’nin düzenlediği İbrahim Müteferrika Kitap Fuarı’nda düzenlenen söyleşi ve imza günleri, Yalovalı kitapseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. ‘Akademisyen Anne’ olarak bilinen Yazar ve Eğitimci Doç. Dr. Saniye Bencik Kangal, 21 Mayıs tarihinde gerçekleşen söyleşide Yalova halkı ile buluştu. Doç. Dr. Kangal, Yalovalılara “Annelik bir sanat mı?” diye sordu. Aldığı anlamlı cevapların ardından, sosyal medya ile televizyonun insanların kafasında anneliğe karşı gerçekdışı fikirler geliştirdiğine değindi. Doç. Dr. Kangal, çocukların ilk olarak anne ve babalarının davranışlarını taklit ettiğini vurguladı ve ebeveynlerden dikkatli olmalarını istedi. Doç. Dr. Kangal, çocukların çoğu zaman duygularını aile bireylerinden aldığını belirtti. Bu sebeple çocukların yanında olaylara verilen tepkilerin düşünülerek yapılması gerektiğini ifade etti.

Doç. Dr. Kangal, söyleşi boyunca iyi bir ebeveyn olma konusunda birçok bilgi aktarımında bulundu. Ardından söyleyişe katılım sağlayan Yalovalıların kitaplarını imzaladı. Söyleşinin sonunda, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, Doç. Dr. Kangal’a katılımı için teşekkür ederek ve Yalova kağıdının üzerinde hat sanatı ile yazar ve eğitimcinin adının yazılı olduğu bir tablo hediye etti.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.