Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ACİLDEKİ KABALIK İNSANLARI KORKUTTU

Gece saatlerinde Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde yaşanan yoğunluk, insanlarda yeni bir salgın endişesine sebep oldu. Yüzlerce insan tedavi olmak için sabahın ilk saatlerine kadar sıra beklerken bazı vatandaşlar acil servis çalışanlarına tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
ACİLDEKİ KABALIK İNSANLARI KORKUTTU

 4 Mayıs tarihinde gece saatlerinde Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde yoğun bir kalabalık gözlemlendi. Acil servis çalışanının verdiği bilgiye göre birçok kişi mide bulantısı, kusma ve ishal şikâyeti ile hastaneye başvurdu. Yüzlerce kişinin tedavi olmak için sıra beklediği acil serviste, bazı vatandaşlar hastane çalışanlarına kendileri ile ilgilenmedikleri gerekçesi ile tepki gösterdi.

Acil serviste nöbetçi olarak hizmet veren bir hemşire, Yalova Hayat Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, mevsim geçişinden kaynaklı ani hava değişimlerinin bu gibi hastalıklara davetiye çıkarabileceğini belirtti. Hemşire, “Havadaki ani ısı değişimlerine hazırlıksız yakalanıyoruz. Bu yüzden de vücut direncimiz kırılabiliyor. Böyle havalarda dikkat etmek gerekiyor. Bugün acil çok hareketli. Biz insanlara burada hizmet veriyoruz ama çoğu zaman kötü muamele görüyoruz. Elimizden geldiğince herkese yetişmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın da biraz anlayışlı olmasını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.