Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Pazarında Kirazın Kilosu 800 TL!

Yalova Kapalı Pazaryeri’nde her cumartesi günü kurulan meyve sebze pazarında yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kirazın fiyatının ne kadar olacağı merak konusu olmaya başladı. Şu anda paket halinde satılan kirazın fiyatı ise dudak uçuklattı

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2023 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2023 12:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Pazarında Kirazın Kilosu 800 TL!

Haftanın her cumartesi günü Yalova Kapalı Pazaryeri’nde kurulan meyve ve sebze pazarında yaz mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kirazın fiyatının ne kadar olacağı merak konusu olmaya başladı. Kirazın fiyatını duyanlar kulaklarına inanamadı. Şu an tezgahların bir kısmında paket olarak satışa sunulan kirazın kutu fiyatının 120 lira, kilosunun da 800 lira olduğu açıklandı. Mevsimlik meyvelerin satışını yapan pazarcı esnafı, vatandaşların alım gücünün neredeyse hiç kalmadığına dikkat çekerek, “İnsanlar mevsimlik meyveleri almak istiyor ama fiyatları görünce tezgaha sadece bakmakla yetiniyor. Eskisine göre satışlarımız fazla olamıyor ve bu durum biz pazar esnafını da bir hayli olumsuz etkiliyor” diye konuştu.
Yalova Kapalı Pazaryeri tezgahlarında mevsimlik meyvelerin kilo fiyatları şu şekilde: Çilek 30 TL, erik 40 TL, muz 27 TL, elma 10-15 TL, armut 15 TL, karpuz 25 TL.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.