Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş dünyasının sorunlarını konuştular

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek’i makamında ziyaret ederek Yalova ekonomisi ve iş dünyasının sorunlarını konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2023 14:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2023 14:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
İş dünyasının sorunlarını konuştular

İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek’i ziyaret etti. Ziyarette YTSO Meclis Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tutuğ ve YTSO yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren YTSO Başkanı Cemil Demiryürke, oda çalışmaları hakkında Kendir’e bilgiler verdi. Demiryürek, Yalova’nın ekonomik potansiyelini arttırmak için yaptıkları projelerden bahsetti.

Kendir ise yapılan zamlar ve getirilen ek vergilerin iş çevreleri ve esnafı çok zorladığını ifade etti. Ülkede ekonominin acilen düzeltilmesi, enflasyonun önüne geçilmesi gerektiğini de dile getiren Kendir, “İYİ Parti olarak bizler, iş dünyasının yanındayız. Sorunlarınızı dinliyoruz ve çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Yalova’nın kalkınması için elimizden gelen desteği vermeye hazırız.” dedi.

Daha sonra YTSO Başkanı Cemil Demiryürek, YTSO Meclis Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tutuğ ve İYİ Parti Yalova İl Başkanı Osman Kendir bir süre daha istişarede bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.