Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EKONOMİK KRİZ SOSYETE PAZARINI DA VURDU

Her Pazartesi günü Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde kurulan Sosyete Pazarı, kaliteli ve hesaplı ürünleri ile vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2023 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2023 15:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
EKONOMİK KRİZ SOSYETE PAZARINI DA VURDU

 Pazartesi günleri Çiftlikköy’de kurulan Sosyete Pazarı, ekonomik ve kaliteli olan giysi, takı, ayakkabı, iç çamaşırı, nevresim takımları gibi ürünler, vatandaşların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sosyete Pazarı’nda çocuk kıyafetleri 50 TL, pijamalar 100 TL, pantolonlar 60 TL, ayakkabılar 150 TL, iç çamaşırları 30 TL, çoraplar 10 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Defolu ürünlerin sergilendiği tezgahlarda, ürünler çok daha ucuz fiyatlara satılıyor.

Sosyete Pazarında alışveriş yapan bir vatandaş yaptığı açıklamada, “Bunları mağazadan almaya kalksam kredi çekmem lazım. Burada yine uygun. Ama yine eskisi gibi değil. Eskiden buraya gelir bir sürü şey alırdım. Şimdi çocuğa yazlık alırken iki kere düşünüyorum.” dedi.

Pazarda tezgâh açan bir esnaf gazetemize şu ifadeleri kullandı, “Ben burada eşofman takımları satıyorum. Eskiden akşama kadar ürün kalmazdı elimizde. İnsanlar sabahın erken saatlerinde gelir, güzel olan bütün ürünleri alırlardı. Şimdi 100 TL’den sattığım üründen indirim istiyorlar. Ben ne kazanacağım? İnşallah durumlar düzelir.” şeklinde konuştu.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.