Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YTSO Başkanı Demiryürek’ten Uzmanlar Koleji’ne ziyaret

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova Uzmanlar Koleji yönetim kuruluna ziyaret gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2023 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2023 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YTSO Başkanı Demiryürek’ten Uzmanlar Koleji’ne ziyaret

Yalova Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemil Demiryürek, Uzmanlar Koleji yönetim kurulunun 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi içerisinde, eski Acar Kişisel Gelişim Kursu'nu, Uzmanlar Kişisel Gelişim Kursu olarak devam ettirecekleri için ayrıca tebrik etti. Uzmanlar Koleji Kampüsü yöneticileri, Uzmanlar Kişisel Gelişim Kursu’nu açarak Yalova'ya hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti. “Uzmanlar Koleji ailesi adına 5. yılımızda, Acar Özel Öğretim Kursu’nu Uzmanlar Kişisel Gelişim Kursu olarak bünyemize katmaktan onur duyuyoruz” diyen Uzmanlar Koleji yönetim kurulu, LGS ve YKS sınav sonuçlarına göre de eğitim-öğretimde zirvede kalmaya devam ettiklerini belirtiler.
Özel okulların eğitim-öğrenim sürecindeki önemini vurgulayan Demiryürek, nitelikli eğitim kadrosu, bireysel ilgi ve destek, zenginleştirilmiş programlar ve modern altyapı gibi unsurlarla öğrencilerin başarılarını artıran özel okulların, geleceğe hazırlanmalarında büyük bir rol oynadığını belirtti. Demiryürek, Yalova'nın büyüme ve güçlenme sürecinde olduğunu dile getirerek, Uzmanlar Koleji'nin bu gelişmeye katkı sağlamasının kent adına olumlu bir adım olduğunu ifade etti. Özel okulların eğitim sistemindeki önemini bir kez daha vurgulayan Demiryürek, bu kurumların eğitim alanındaki yerinin ve katkısının büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.