Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAÜ Tıp Fakültesi’nden Barselona’da önemli sunum

Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Berşan Karadede, İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen uluslararası bir konferansa katıldı

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2023 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2023 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YAÜ Tıp Fakültesi’nden Barselona’da önemli sunum

Karadede, 14-15 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirilen ‘3rd International Conference on Future of Preventive Medicine & Public Health’ (Geleceğin Önleyici Tıp ve Halk Sağlığı Uluslararası Konferansı) konferansında davetli konuşmacı olarak yer aldı. Karadede, ‘Corrosion Of Metals Used In Orthodontic Treatment’ (Ortodontik Tedavide Kullanılan Metallerin Korozyonu) başlıklı sunumunu yaptı ve ortodontik tedavide kullanılan metallerin korozyonu ile ilgili son gelişmeleri paylaştı. Sunumunun ardından Karadede’ye ‘Davetli Konuşmacı Teşekkür Belgesi’ verildi.

Konferans hakkında bilgi veren Karadede, “Bu konferans, önleyici tıp ve halk sağlığı alanında geleceğin trendlerini, tedavilerini ve en son teknolojik araçlarını keşfetmek için önemli bir platform oluşturuyor. Bu alanda çalışan akademisyenler, araştırmacılar, klinik uzmanlar ve endüstri profesyonelleri ile bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmak çok değerliydi. Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak bu konferansta yer almaktan ve ülkemizi temsil etmekten gurur duyduk” dedi.

Konferans, önleyici tıp ve halk sağlığı alanında küresel makrotrendleri, tedavileri ve en son teknolojik araçları incelemeyi amaçlayan bir etkinliktir. Konferansın teması ‘Sağlık hizmetlerini güçlendirmek ve yeniden icat etmek için küresel makrotrendleri, tedavileri ve en son teknolojik araçları keşfetmek’ olarak belirlenmiştir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.