Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesinde Kent Sineması buluşmaları başlıyor

Yalova Üniversitesi Kent ve Toplum Araştırmaları Kulübü öğrencileri, Kent Sineması etkinliği ile öğrencileri film ve belgesel gösterimlerinde buluşturacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 06:18
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 06:18
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Üniversitesinde Kent Sineması buluşmaları başlıyor

Yalova Üniversitesi Kent ve Toplum Araştırmaları Kulübü öğrencileri her hafta Salı günü saat 14.00'te Çınarcık Meslek Yüksekokulu Nurettin Topçu Konferans Salonu'nda film ve belgesel gösterimi düzenleyecek.

ENTELEKTÜEL BİRİKİMİ GELİŞTİRECEK FİLMLER SEÇİLDİ

Kent Sineması buluşmaları kapsamında dönem sonuna kadar gösterimi yapılacak belgeseller, ortak yaşamın paylaşıldığı kentlere dair ufuk açacak, entelektüel birikimi geliştirecek ve mekânların kişiler üzerindeki tesirlerini kavramaya katkı sunacak türden seçildi. Dönem sonuna kadar devam edecek olan ve tüm öğrencilerin katılabileceği film ve belgesel etkinliğinin ilki 30 Nisan Salı günü gerçekleştirilecek. İlk film Beş Şehir: Ankara ilk belgesel ise Hafıza Durakları-Kitapçılar olarak belirlendi. 7 Mayıs Salı günü Beş Şehir: Erzurum ve Hafıza Durakları: Sanat Merkezleri gösterilecek. 14 Mayıs Salı günü Beş Şehir Konya ve Hafıza Durakları: Dini Merkezler, 21 Mayıs Salı günü Beş Şehir: Bursa ve Hafıza Durakları: Pasajlar, 28 Mayıs Salı günü ise Beş Şehir: İstanbul ve Hafıza Durakları: Apartmanlar izletilecek.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.