Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansına Katılım Sağladı

Yalova Üniversitesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı’na katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2024 15:12
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Üniversitesi Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansına Katılım Sağladı

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı, yükseköğretimde kalitenin geliştirilmesi ve içselleştirilmesi ana temasıyla gerçekleşti. Gerçekleştirilen konferansa Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı öncülüğünde, kalite süreçlerinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ve Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Eyüp Çalık gibi isimler katılım sağladı. Düzenlenen konferans yükseköğretimdeki kalite güvencesi alanında bilimsel gelişmeleri, yenilikleri ve deneyimleri farklı bakış açılarıyla bir araya getirdi.

YÜKSEKÖĞRETİMDE KALİTENİN ARTTIRILMASI HEDEFLENDİ

Konferans, üniversitelerin revizyonuna önemli katkılar sağlamak amacıyla iki gün boyunca devam etti. Katılımcılar, yükseköğretimde kalite güvencesinin önemini vurgulayarak, bu alandaki en son gelişmeleri ve en iyi uygulamaları paylaştılar. Konferansın başarılı bir şekilde tamamlanmasıyla birlikte, katılımcılar arasında önemli bilgi alışverişleri gerçekleşti ve yükseköğretimde kalitenin daha da artırılması için yeni stratejiler ve yöntemler üzerine tartışmalar yapıldı.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.