Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi Kariyer Fuarı’nda yoğun ilgi görüyor

2 gün sürecek olan Marmara Kariyer Fuarı’nda (MARMARA KAF) paydaş olan 15 üniversiteden biri olan Yalova Üniversitesi’nin standı ilk günden yoğun ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2024 04:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2024 04:52
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Üniversitesi Kariyer Fuarı’nda yoğun ilgi görüyor

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda olan ve de Kocaeli Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Marmara Kariyer Fuarı, ziyaretçilere kapılarını açtı. 2 gün boyunca devam edecek olan, 1071 firma ve 15 üniversitenin paydaş olarak yer aldığı fuarda paydaşlardan olan Yalova Üniversitesi de yerini aldı. Fuarın açılış törenine Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ile beraber Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu da katılım sağladı. Yalova Üniversitesi, Marmara Kariyer Fuarı’nda ilk günden yoğun ilgi gördü.

Marmara Kariyer Fuarı’na katılan Yalova Üniversitesi’nin gelecek vizyonunu sergileyeceği 2 günlük fuarda, üniversitenin standına gelen ziyaretçileri Yalova Üniversitesi Gastronomi Bölümü öğrencileri karşılıyor. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, öğrencilerin gelecek vizyonunu sergileyeceği fuar hakkında yaptığı açıklamada “Yalova Üniversitesi olarak Marmara Kariyer Fuarı’na katıldık ve bu fuar sayesinde öğrencilerimizin kariyer yolculuklarına rehberlik etme şansı bulduk.” İfadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.