Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVA ÜNİVERSİTESİ İKAF’A KATILDI

Anadolu Üniversitesi’nde, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen 2023 İç Anadolu Kariyer Fuarı’na (İKAF) Yalova Üniversitesi ’de katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2023 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2023 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YALOVA ÜNİVERSİTESİ İKAF’A KATILDI

Yalova Üniversitesi’nden İKAF’a Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ve Prof. Dr. Vefik Arıca, Kariyer Merkezi Müdürü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Yasin Galip Gençer, Öğr. Gör. Dr. Sevim Gezegen Ünlü, Dr. Elif Nur Alper, Dr. Yusuf Ziya Yıldırım ve Öğrenci Konseyi Başkanı Umut Berkay Polat ve 518 öğrenci katılım gösterdi.

Fuarda, Türkiye’de öncü haline gelen kurumlardan uzman isimlerin yer alacağı söyleşi ve paneller düzenlendiği İKAF’a, 19 paydaş üniversitenin yöneticileri, iş insanları ve öğrenciler katıldı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, İKAF’ın ilk gününde açılış konuşmasını yaptı. Dönmez, fuarda öğrencilerle bir araya geldiği için çok memnun olduğunu ifade etti. Açılış konuşmalarının sonrasında protokol panelleri düzenlendi ve onlarca etkinlik sergilendi.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.