Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Üniversitesi Denizcilik Kulübü Kocaeli’nde tanıtım yaptı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesinin Nisan Ayı 19’uncu Olağan Meclis Toplantısında Yalova Üniversitesi Denizcilik Kulübü tarafından ‘Tanıtımı ve Proje’ sunumu yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2024 06:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2024 06:46
Kaynak: Serap Polat
Yalova Üniversitesi Denizcilik Kulübü Kocaeli’nde tanıtım yaptı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesinin Nisan Ayı 19’uncu Olağan Meclis Toplantısı, Körfez Ticaret Odası (KTO) Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Meclise; Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar, Türk P&I Genel Müdürü Ufuk Teker, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, KOÜ Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Bamyacı, Gölcük Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Metin Yalaz, Kocaeli Sportif Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KAMADER) Yönetim Kurulu Başkanı Engin Uztürk ve Meclis Üyeleri katıldı.

DENİZCİLİĞİN ÖNEMİ VURGULANDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan meclis toplantısının açılış konuşmasını Meclis Başkanı Vefa İbrahim Aracı yaptı. Ardından Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, Kocaeli’nin tüm sektörleriyle denize olan bağlılığını yeniden hatırlatarak, “Lojistiğiyle, turizmiyle, balıkçılığıyla kent olarak her yıl daha da geliştiğimizi, deniz kenti ifadesinin altını doldurmak için devletimizin, yerel yönetimlerimizin, odalarımızın canla başla çalıştığını görüyor ve bundan da mutluluk duyuyoruz” dedi. Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar ise, İMEAK Deniz Ticaret Odamızın sektörel çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, ortak hareket edilecek iş birliği projelerine her zaman hazır olduklarını söyledi.

DENİZ ULAŞTIRMA VE İŞLETME PROGRAMI TANITILDI

Konuşmaların ardından Türk P&I Genel Müdürü ve aynı zamanda Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Teker, ‘Deniz Kazalarında Sigorta Uygulamaları’ hakkında bilgi verdi. Gölcük Şehit Volkan Tantürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Koordinatörü Gökhan Cihan Abayhan ise ‘Avrupa Birliği Destek Programları ve Hibe Projeleri’ni anlattı. KAMADER Yönetim Kurulu Başkanı Engin Uztürk’ün ’16. Turna ve Tatlısu Levreği Şenliği’ tanıtımının ardından Yalova Üniversitesi Denizcilik Kulübü öğrencileri, Deniz Ulaştırma ve İşletme Programını tanıtarak, hazırladıkları projelerin sunumu yaptı.  KOÜ Denizcilik Fakültesi Barbaros Denizcilik Kulübü’nün, ‘2024 Yılı Projeleri’ konulu sunumlarının ardından toplantı sona erdi.

Serap Polat

Kaynak: Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.