Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da TEMAD öğrencilere atkı ve bere dağıttı

Yalova Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yalova il yönetimi, Başkan Erdoğan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri 2 okulu ziyaret ederek öğrencilere atkı ve bere dağıttılar

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 06:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 06:16
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da TEMAD öğrencilere atkı ve bere dağıttı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Yalova il yönetimi, Başkan Erdoğan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Hüseyin Alkaş İlkokulu ve Kadıköy İlkokulu'nu ziyaret ettiler. Ziyarette TEMAD yönetimi ve Kadın Kolları Başkanı Lale Bicer Okan, öğrenciler için hazırlanan bere ve atkıları takdim etti.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan TEMAD Başkanı Erdoğan Yıldız, "Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her yıl düzenlediğimiz bu etkinliği, bu sene de gerçekleştirdik. Bursa İlmek İlmek Sevgi Grubu iş birliğiyle hazırladığımız el emeği göz nuru atkı ve berelerimizi, Hüseyin Alkaş İlkokulu'nun sevgi dolu öğrencilerine ulaştırdık. Okul Müdürü Mehmet Fesih Altun ve personelinin gösterdiği ilgi ve alaka, bu anlam dolu günümüzü daha da özel kıldı. Bu güzel günümüzde yanımızda olan Yalova İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Selami Özbilici'ye, TEMAD Yönetim Kuruluna, TEMAD Kadın Kollarına, Bursa İlmek İlmek Sevgi Grubu Koordinatörü Jale Varlı ve üyelerine, Hüseyin Alkaş İlkokulu personeline teşekkür ediyoruz" dedi.

Okul müdürleri ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TEMAD'ın samimi yaklaşımının okullarına olumlu bir enerji kattığını vurguladı.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.