Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da öğretmenlere proje yazma eğitimi

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenlerin araştırma projeleri hazırlama ve yazma becerilerini geliştirmek için TÜBİTAK Bölge Koordinatörlüğü iş birliğiyle bir eğitim düzenledi. Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilen 3 günlük eğitimi Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe de ziyaret ederek öğretmenlerle sohbet etti

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2023 01:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2023 01:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da öğretmenlere proje yazma eğitimi

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3 günlük proje yazma eğitimi tamamlandı. Eğitimin ilk gününde, proje koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Özkan ve Prof. Dr. Şehnaz Baltacı, öğretmenlere TÜBİTAK 2204 A, B, C ve D projeleri hakkında bilgi verdiler. Öğretmenler, bu projelerin nasıl hazırlanacağı, yazılacağı, sunulacağı ve değerlendirileceği konularında eğitim aldılar. Eğitimin ikinci gününde, öğretmenler kendi alanlarına göre gruplara ayrılarak proje fikirleri geliştirdiler. Proje fikirleri, akademisyenler tarafından değerlendirilerek geri bildirim verildi. Eğitimin son gününde ise, öğretmenler proje yazım şablonunu kullanarak projelerini yazmaya başladılar. Proje yazım sürecinde de akademisyenlerden destek aldılar.

öğretmenlere proje eğitimi

Eğitim sonunda, öğretmenlerin hazırladıkları projeler sergilendi ve sertifikaları verildi. Öğretmenler, eğitimden çok memnun kaldıklarını dile getirerek öğrendikleri bilgileri öğrencilerine aktaracaklarını belirttiler. Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ise, öğretmenlere böyle bir fırsat sundukları için TÜBİTAK Bölge Koordinatörlüğü’ne teşekkür ederek, “Öğretmenlerimizin araştırma projelerine katkı sağlamak için bu eğitimi düzenledik. Öğretmenlerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler bizi çok mutlu etti. Önümüzdeki dönemde de bu tür eğitimleri sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.