Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVA'DA MUSTAFA KUTLU PANELİ DÜZENLENDİ

Yalova'da Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü'nün himayesinde gerçekleşen “Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” projesi kapsamında, Mustafa Kutlu'nun eserleri ele alındığı Yalova İl Paneli düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2023 02:10
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2023 02:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YALOVA'DA MUSTAFA KUTLU PANELİ DÜZENLENDİ

Anadolu Mektebi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sami Güçlü'nün liderliğinde yürütülen "Anadolu Mektebi Yazar Okumaları" projesi, Yalova'da Mustafa Kutlu İl Paneli ile devam etti. Panel, Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Panelde, Yalova Valisi Muammer Erol, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ziya Karatekin ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe gibi önemli isimlerin katılımıyla, panelist öğrenciler Mustafa Kutlu ve eserleri hakkında dinleyicilere bilgiler sundu. Mustafa Kutlu'nun edebi mirası ve yazı dünyasındaki etkisi panelistler tarafından ele alındı.

Değerlendirme konuşmalarının ardından panelistlere katılım belgeleri takdim edildi ve panel sona erdi. “Anadolu Mektebi Yazar Okumaları” projesi, katılımcılara edebiyat dünyasının önemli isimleri hakkında bilgi sahibi olma ve kültürel birikimlerini artırma fırsatı sunuyor.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.