Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da İmam Hatip öğrencilerine geleneksel Türk sporları etkinliği

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yalova İl Müftülüğü, Yalova İmam Hatip Lisesi ve Sabri Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik geleneksel Türk sporlarından oluşan bir spor etkinliği düzenledi. Gençler etkinliğe büyük ilgi gösterirken, gerçekleştirilen yarışmalarda eğlenceli görüntüler oluştu

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2024 04:20
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2024 04:20
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da İmam Hatip öğrencilerine geleneksel Türk sporları etkinliği

Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Yalova İmam Hatip Lisesi ve Sabri Ekşinozlugil Anadolu İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik geleneksel Türk sporları etkinliği, Yalova İl Müftülüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte, geleneksel Türk sporları ve oyunları tanıtılarak öğrenciler arasında yarışmalar düzenlendi.

Etkinliğe, Yalova İmam Hatip Lisesi Müdürü İmran Biber, Müdür Yardımcısı Mehmet Beniz, Yalova İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Bayram Kaya, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlik, okul yemekhanesinde verilen çorba ikramının ardından sportif aktivitelerle sona erdi.

Etkinliğin amacının, öğrencilere geleneksel Türk sporlarını ve kültürünü tanıtmak, spor yapma alışkanlığı kazandırmak, eğlence ve kaynaşma sağlamak olduğu belirtildi. Etkinliğe katılan öğrenciler, geleneksel Türk sporlarını öğrenmekten ve yarışmalara katılmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.