Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da e-Twinning Günü coşkuyla kutlandı

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 9 Mayıs e-Twinning Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Akmeşe, e-Twinning projeleriyle öğrencilerin dünya vatandaşı olarak yetiştirildiğini ve ildeki öğretmenlerin kaliteli projeler ürettiğini belirtti

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2023 00:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2023 00:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da e-Twinning Günü coşkuyla kutlandı

e-Twinning Programı, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilikçi Teknolojiler Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi tarafından koordine edilen, farklı ülkelerden öğretmen ve öğrencileri buluşturan, öğrenmeye dayalı projelerin geliştirildiği bir platform olarak adlandırılıyor. Yalova’da da çok sayıda öğretmen ve okul bu programa katılarak projeler üretiyor. Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe de e-Twinning Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak ildeki e-Twinning çalışmaları ve bu projelere verdiği önem hakkında açıklamalarda bulundu. Akmeşe, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bu süreçte sadece nicelik olarak değil nitelik olarak da kaliteli projelerin ortaya konulması sonucunda 132 öğretmenimiz kalite etiketleriyle ödüllendirildi. e-Twinning okulu olmayı hak eden okullarımızın sayısı da her geçen gün artıyor. e-Twinning projeleri yoluyla öğrencilerimize katkı sağlayan, geleceğin mimarlarını dünya vatandaşı olarak yetiştirmeye gayret gösteren tüm öğretmenlerimizi ve kendilerine bu alanda destek sağlayan tüm yöneticilerimizle birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da 9 Mayıs e-Twinning Günü dolayısıyla yapılan ve okullarımızda paylaşılan etkinliklerde emeği geçenleri tebrik ediyor, 9 Mayıs e-Twinning Günü’nü kutluyoruz.”

Yalova’da e-Twinning Günü kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Okullarda e-Twinning projelerinin tanıtımı, sergisi, sunumu yapıldı. Öğrenciler ve öğretmenler e-Twinning logolarıyla fotoğraf çektirdi. Ayrıca sosyal medyada etwininggünü etiketiyle paylaşımlar yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.