Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YALOVA ABDÜLHAMİD HAN ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNE HAZIRLANIYOR

Yalova Abdülhamid Han Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu, "Türkü Türkü Türkiye'm" konseri için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2023 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2023 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
YALOVA ABDÜLHAMİD HAN ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KONSERİNE HAZIRLANIYOR

Yalova Abdülhamid Han Ortaokulu, bünyesindeki yetenekli öğrencilerden oluşan Türk Halk Müziği Korosu ile müzikseverlere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 6 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan "Türkü Türkü Türkiye'm" konseri için öğrenciler, yoğun bir çalışma temposuyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Koro üyeleri, bir araya gelerek seçtikleri Türk halk müziği eserlerini, kusursuz bir şekilde seslendirmek için büyük bir özveriyle çalışıyor. Sözlerinde Türk kültürünün izlerini taşıyan türküler, öğrencilerin yorumlarıyla hayat bulacak ve dinleyicilere duygusal anlar yaşatacak.

"Türkü Türkü Türkiye'm" konseri, Yalova'da bulunan Raif Dinçkök Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Öğrencilerin enerjisi ve yetenekleriyle dolu olan bu konser, müzikseverler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak. Konser, saat 20:00'de başlayacak ve tüm müzikseverlerin katılımına açık olacak.

Yalova Abdülhamid Han Ortaokulu öğrencileri, Türk Halk Müziği Korosu aracılığıyla müzikal yeteneklerini sergilemek için sabırsızlanıyor. Konserin heyecanını ve duygusunu tüm dinleyicilerle paylaşmak için hazırlanan öğrenciler, unutulmaz bir gece sunmayı hedefliyor.

HABER/ Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.