Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uğur Okulları’ndan Sivil havacılık etkinliği

Uğur Okulları, öğrencilerini sivil havacılıkla tanıştırmak için model uçak, planör ve İHA tanıtım ve uçuş etkinliği düzenledi. Etkinliğe model uçak uzmanı ve uçuş eğitmeni Suat Gök de destek verdi

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2023 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Uğur Okulları’ndan Sivil havacılık etkinliği

Uğur Okulları, öğrencilerine sivil havacılığı sevdirmek adına bir dizi etkinlik düzenledi. Uğur Okulları Yalova Kampüsü’nde gerçekleşen etkinliklerde öğrenciler, model uçak yapımından planör ve İHA uçuşlarına kadar birçok konuda bilgi ve deneyim kazandı. Etkinliğe katılan model uçak uzmanı ve uçuş eğitmeni Suat Gök, öğrencilerin sivil havacılıkla ilgili sorularını yanıtladı ve onlara uçuş teknikleri hakkında ipuçları verdi. Suat Gök, yeni eğitim döneminde Uğur Okulları’nda kurulacak olan havacılık kulübü ile öğrencilerin ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırlanacaklarını söyledi.

Uğur Okulları Kampüs Müdürü Uğur Çetin ise sivil havacılığı tanıtmak ve sevdirmek adına düzenledikleri etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çetin, “Uğur Okulları olarak öğrencilerimize farklı alanlarda fırsatlar sunmaya çalışıyoruz. Sivil havacılık da hem bilimsel hem de sportif bir faaliyet olarak öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirebilecekleri bir alan. Bu etkinlikte bize destek veren model uçak uzmanı ve uçuş eğitmeni Suat Gök’e teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemde havacılık kulübümüzle öğrencilerimizi daha da ileri seviyeye taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Etkinlikte ayrıca öğrenciler Microsoft Flight Simülasyon programını kullanarak sanal gerçeklik üzerinden uçuş deneyimi yaşadılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.