Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal Belediyesi ve Uğur Okulları Arasında Eğitim Protokolü

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Yalova Uğur Okulları Kampüs Müdürü Ümit Çetin ve Vahit Aslan’ı makamında ağırladı. Ziyarette Termal Belediyesi personellerinin çocuklarının Uğur Okulları’ndan indirimli olarak faydalanabilmesi için bir protokol imzalandı

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2023 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2023 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Termal Belediyesi ve Uğur Okulları Arasında Eğitim Protokolü

Protokole göre Termal Belediyesi çalışanlarının çocukları, Uğur Okulları’nın sunduğu çeşitli oranlardaki indirimlerden yararlanabilecekler. Protokolü imzalayan taraflar, eğitimin önemine vurgu yaparak, iş birliğinin hayırlı olmasını temenni ettiler.

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Eğitime her zaman destek vermeye hazırız. Termal Belediyesi olarak çalışanlarımızın ve çocuklarının mutluluğunu önemsiyoruz. Uğur Okulları ile imzaladığımız protokol sayesinde personellerimizin çocukları kaliteli bir eğitim alabilecekler. Uğur Okulları yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yalova Uğur Okulları Kampüs Müdürü Ümit Çetin ve Vahit Aslan ise Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’a nazik ev sahipliği için teşekkür ederek, “Uğur Okulları olarak Yalova’da eğitim kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz. Termal Belediyesi ile yaptığımız protokol ile belediye personellerinin çocuklarına indirimli eğitim imkanı sunuyoruz. Bu protokolün hem belediyemize hem de okulumuza hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştular.

Protokolün imzalanmasının ardından Acar ve konukları, ilçedeki çalışmalar hakkında istişarede bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.