Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektör Bahçekapılı öğrencileri yalnız bırakmadı

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, TEKNOFEST 2023’te finale kalan öğrencileri ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2023 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2023 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Rektör Bahçekapılı öğrencileri yalnız bırakmadı

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali olan TEKNOFEST 2023’te finale kalan öğrencileri ve danışman hocaları alanda ziyaret ederek başarılarını kutladı. TEKNOFEST 2023’te Yalova Üniversitesi’ni temsil eden öğrenciler, sanal gerçeklik, görüntü işleme, otonom otopark, toplu taşıma ve yapay zeka gibi alanlarda geliştirdikleri projelerle dikkat çektiler.

Rektör Bahçekapılı, Yalova Üniversitesi standını ve proje stantlarını tek tek gezerek öğrencilerden projeleri hakkında bilgi aldı. Sanal gerçeklik gözlüğü ile laboratuvar ortamını deneyimleyen Rektör Bahçekapılı, öğrencilerin teknolojiye katkı sağlayan çalışmalarını takdir etti.

Rektör Bahçekapılı ayrıca Yalova OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir ve Yalova Teknopark Genel Müdürü Yasin Gök’e de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bahçekapılı, TEKNOFEST 2023’te finale kalan öğrencilerin binlerce başvuru arasından sıyrılarak büyük bir başarı elde ettiklerini belirterek, “Yalova Üniversitesi olarak teknolojiye ve inovasyona önem veriyoruz. Öğrencilerimizin bu alanda gösterdikleri performans bizi gururlandırıyor. Onları ve danışman hocalarını tebrik ediyorum. Umarım projeleriyle ödül alarak üniversitemize ve şehrimize daha büyük bir gurur yaşatırlar” dedi.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.