Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Müdür Akmeşe, öğrencileri kutladı

Çınarcık Gülkent Ortaokulu'nu ziyaret eden Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesinde ‘Örneklem’ seçildiklerinden dolayı öğrenci ve öğretmenleri kutladı

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 01:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 01:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Müdür Akmeşe, öğrencileri kutladı

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ABİDE (Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi) 2024 uygulamasında örneklem olarak seçilen Çınarcık Gülkent Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Uygulama öncesinde okulda bulunan öğrencilerle bir araya gelen Akmeşe, Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri alanlarında kazanılan bilgi ve becerilerin ulusal düzeyde değerlendirilmesi hakkında bilgi verdi. Ardından öğretmenlerle toplantı düzenleyerek eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Akmeşe, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, öğrencilerin akademik becerilerinin izlenmesi ve değerlendirilmesinin eğitim sisteminin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Ayrıca öğretmenlerle yapılan görüşmelerin, eğitim kalitesinin artırılması ve öğrenci başarısının desteklenmesi adına önemli olduğunu vurguladı.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.