Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

En zeki öğrenciler Rize'de buluşacak

Akıl ve Zeka Oyunları ilçe seçmeleri tamamlandı. İlçelerin birincileri ise Yalova’da düzenlenen il finaline katılacaklar. Ardından oluşturulacak il takımı Yalova’yı Rize’de gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonasında temsil edecekler

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 00:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 00:33
Kaynak: Murat Can Aytemur
En zeki öğrenciler Rize'de buluşacak

Yalova'da Akıl ve Zekâ Oyunları İlçe Turnuvaları tamamlandı. Milli Eğitim Bakanlığı ve Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen turnuvalarda, Rize'de yapılacak Türkiye finallerine katılacak öğrenciler belirlendi. Turnuvalara ilkokul ve ortaokul kategorilerinde toplamda 10 oyunda 307 öğrencinin katıldığını söyleyen Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Yalova il finalinin ise 17 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirileceğini söyledi.

Yalova'da dereceye giren öğrenciler, 24-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Rize'de yapılacak olan Türkiye finallerinde Yalova'yı temsil edecek. Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, turnuvalara katılan tüm öğrencilere teşekkür ederek, Türkiye finallerinde Yalova'yı başarıyla temsil edeceklerine inandığını söyledi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.