Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğitim-Bir-Sen Teşkilatı, İstanbul'da Eğitim Programında Buluştu

Eğitim-Bir-Sen'in 2. Grup Teşkilat Eğitim Programı, İstanbul'da gerçekleşti. 44 ilden 67 şubenin yönetim kurulları, ilçe ve üniversite temsilcileri ile kadınlar komisyonu başkanları, eğitim programına katılarak görüş ve fikirlerini paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2023 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2023 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Eğitim-Bir-Sen Teşkilatı, İstanbul'da Eğitim Programında Buluştu

Eğitim-Bir-Sen'in 7. Dönem 2. Grup Teşkilat Eğitim Programı, İstanbul'da düzenlendi. 44 ilden 67 şubenin yönetim kurulları, ilçe ve üniversite temsilcileri ile kadınlar komisyonu başkanlarının katılım sağladığı program, eğitim ve sendika konularında görüş alışverişine imkan tanıdı.

Eğitim-Bir-Sen Yalova Şubesi Başkanı Ahmet Kotçioğlu ve yönetim kurulu üyeleri de programda aktif bir şekilde yer aldı. Eğitim Bir Sen'in resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Teşkilat Eğitimimizi tamamladık. Sorun ve sıkıntılarımızı dile getirdik. Gündemde olan konularla ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Emek, ekmek mücadelemizde hak ve hakkaniyetli çözümler bekliyoruz, bunun için mücadele ediyoruz." şeklinde ifadeler kullanıldı.

Eğitim-Bir-Sen'in düzenlediği teşkilat eğitim programları, sendikanın üye temsilcilerini bir araya getirerek eğitim, sendika faaliyetleri ve sorunlar üzerine fikir alışverişinde bulunma imkanı sağlıyor.

HABER/Furkan Karahasan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.