Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanıyor? Hangi gün? Hangi kanalda? Saat kaçta? Kızılcık Şerbeti Abdullah karakteri kim olacak?

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde gelişmeler peş peşe yaşanmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde hamile olduğu ortaya çıkan Alev tam bu gerçeği açıklayacakken Doğa’nın engel olması ile bu gerçeği sır olarak saklamak zorunda kaldı. Görkem ve Fatih arasında neler yaşanacağı izleyici tarafından merak edilirken dizide Abdullah karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası diziye dönüp dönmeyeceği de merak konusu oldu. Dizideki gelişmeleri görüp merak edenler dizinin hangi kanalda hangi gün yayınlandığını merak ediyor. Peki, Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanıyor? Hangi gün? Hangi kanalda? Saat kaçta? Kızılcık Şerbeti Abdullah karakteri kim olacak? İşte merak edilen soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2024 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2024 15:23
Kaynak: Hilal Baldemir
Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanıyor? Hangi gün? Hangi kanalda? Saat kaçta? Kızılcık Şerbeti Abdullah karakteri kim olacak?

Kızılcık Şerbeti bomba gibi gelişmelerle izleyicinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizinin her bölümü adeta izleyiciyi ekrana kilitliyor. Bir yandan da büyük merak uyandıran konular her hafta reyting rekorları kırılmasına neden oluyor. Son bölümde Doğa mı, Alev mi hamile sorusu 1 hafta boyunca izleyiciyi büyük merakta bırakırken Fatih ve Görkem’in evlenip evlenmeyeceği de merak konusu oldu. Dizide merak edilen bir diğer konu ise usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in yaşadığı beyin kanamasının ardından diziye geri dönüp dönmeyeceği. Peki, Kızılcık Şerbeti ne zaman yayınlanıyor? Hangi gün? Hangi kanalda? Saat kaçta? Kızılcık Şerbeti Abdullah karakteri kim olacak? İşte detaylar…

Başrollerini Barış Kılıç Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu, Settar Tanrıöğen ve Doğukan Güngör'ün paylaştığı ekranların fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümü ile yeniden gündem olmaya devam ediyor. Son olarak 52. bölümü ile ekranlara gelen dizide yaşanan gelişmeler seyircide büyük merak uyandırırken dizinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler de merak konusu oldu.

Kızılcık Şerbeti her hafta Cuma günü saat 20.00’de yeni bölümleri ile Show TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Kızılcık Şerbeti Abdullah karakteri kim olacak?

Dizide Abdullah Ünal karakterine hayat veren usta oyuncu Settar Tanrıöğen’in iki hafta önce yaşadığı ani beyin kanamasıyla ameliyata alınması büyük bir şok yaşatmıştı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisi sürerken dizide de bir salgın hastalıkla mücadele ettiği ve karantinada olduğu senaryoya yansıtılmıştı.

Dizinin önümüzdeki bölümlerinde de yer alamayacak olan usta oyuncunun sağlık sorunlarının setlere devam etmeye izin verip vermeyeceği ise büyük merak edilirken bir son dakika gelişmesi yaşandı.

Sektör kaynaklarının paylaştığı bilgiye göre Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal karakterine usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan hayat verecek.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.