Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kızıl Goncalar Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri (Tam Liste Oyuncu Kadrosu) Fox Tv

Fox Tv ekranlarında yayınlanan son günlerde ki diziler oldukça popüler olmaya başladı. Kış aylarının gelmesi ile birlikte birçok televizyon sever dizileri takip etmeye başlamış durumda. Kızıl Goncalar dizisi yayınlanmasına günler kala birçok kişi dizi ve dizi oyuncuları ile ilgili birçok arama yapmaya başlamış durumda. Peki, Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları kimlerdir? Kızıl Goncalar dizisi karakterleri kimlerdir? İşte detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 10:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 14:36
Kaynak: Hilal Baldemir
Kızıl Goncalar Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri (Tam Liste Oyuncu Kadrosu) Fox Tv

Kızıl Goncalar, Levent (Özcan Deniz) adında seküler bir Atatürkçü ile Meryem (Özgü Namal) adında mutaassıp bir tarikat üyesinin hayatlarının kesişimine odaklanan duygusal bir dramadır. Dizi, Levent'in laik dünya görüşü ile Meryem'in tarikatın katı kuralları arasında sıkışan yaşam tarzı arasındaki çatışmayı ve bu iki zıt dünyanın, evlat kavramında birleşen anneliğin ve babalığın güçlü etkilerini vurgular.Peki, Kızıl Goncalar oyuncuları kimlerdir? Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları karakteleri nelerdir? İşte detaylar.

Dram türündeki yapım, GOLD FİLM tarafından üretilmiş olup, yapımcılığını Faruk Turgut üstlenirken genel koordinatörlüğünü Ahsen Tüzün Baltepe yapmaktadır. Ömür Atay tarafından yönetilen dizi, Şükrü Necati Şahin'in kaleminden çıkan senaryo ile izleyicilere dokunaklı bir hikaye sunmaktadır.

Kızıl Goncalar Oyuncuları

Kızıl Goncalar Meryem (Özgü Namal)

Kızıl Goncalar Meryem (Özgü Namal)

Özgü Namal, Türk oyuncu ve manken olarak bilinen bir sanatçıdır. 28 Aralık 1978'de İstanbul'da doğan Namal, oyunculuk kariyerine genç yaşta başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra, televizyon dünyasında dikkat çeken performansları ile tanınmıştır. "Gümüş" adlı televizyon dizisindeki performansıyla büyük bir çıkış yakalamış ve Türkiye'de ve uluslararası alanda pek çok ödül kazanmıştır. Kariyeri boyunca birçok film ve dizi projesinde yer alan Namal, sadece yetenekleriyle değil, aynı zamanda güzellik ve zarafetiyle de ön plana çıkmış bir sanatçıdır. Şuanda ise Kızıl Goncalar dizisinde Meryem rolünü oynamaktadır.

Kızıl Goncalar Levent (Özcan Deniz)

Kızıl Goncalar Levent (Özcan Deniz)

Özcan Deniz, Türk şarkıcı, söz yazarı, yapımcı ve oyuncu olarak tanınan bir sanatçıdır. 19 Mayıs 1972 tarihinde Adana, Türkiye'de doğan Deniz, müzik kariyerine 1990'ların başında adım atmış ve birçok hit şarkıya imza atmıştır. "Don, Don" ve "Dön Desem" gibi popüler parçalarıyla Türk müziğine damgasını vurmuştur. Aynı zamanda başarılı bir oyuncu olarak da bilinen Özcan Deniz, "Gönül Yarası," "Aslan Ailem," ve "İstanbul Sokakları" gibi televizyon dizilerinde ve "O Şimdi Mahkum" ile "Gülbeyaz" gibi filmlerdeki performanslarıyla geniş bir hayran kitlesi kazanmıştır. Yetenekleriyle müzik ve oyunculuk dünyasında saygı gören bir sanatçıdır.

Kızıl Goncalar Sadi Hüdai (Erkan Avcı)

Kızıl Goncalar Sadi Hüdai (Erkan Avcı)

Erkan Avcı, 1 Ocak 1982'de Diyarbakır'da doğdu. Oyunculuk kariyerine adım atan Avcı, eğitimini tamamladıktan sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nden mezun oldu. Kariyerindeki çıkışını, Karadayı dizisinde canlandırdığı Barut Necdet karakteriyle elde etti. Bu rolüyle geniş kitlelerce tanınan Avcı, oyunculuk yeteneği ve performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Zenne filmindeki Ahmet rolüyle 2011 yılında 48. Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü kazanarak başarısını taçlandırdı. Daha sonra, Türkiye'nin önde gelen televizyon kanallarından biri olan atv'de yayımlanan Kuruluş Osman dizisinde Aya Nikola karakterini canlandırdı ve izleyicilerden olumlu eleştiriler aldı. Son olarak, FOX'ta yayımlanan Hayatımın Şansı dizisinde "Mazhar" karakterini başarıyla canlandırdı. Erkan Avcı, yetenekli oyunculuğu ve çeşitli karakterlere başarıyla hayat vermesiyle Türk televizyon ve sinema endüstrisinde kendine sağlam bir yer edinmiştir. Son olarak kızıl goncalar dizisinde Sadi karakterini canlandırmıştır.

Kızıl Goncalar Hasna (Selen Öztürk)

Kızıl Goncalar Hasna (Selen Öztürk)

Selen Öztürk, 1980 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Annesi Kıbrıslı, babası ise Uşaklıdır. Öztürk, tiyatro eğitimine Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda başladı ve 2004 yılında bu okuldan mezun oldu. Mezuniyetinin ardından İstanbul'a taşındı ve burada çeşitli tiyatrolarda çalıştı, aralarında Tiyatro Kedi, Tiyatro Oyun Evi ve Oyun Atölyesi gibi tanınmış tiyatrolar bulunmaktadır.

Kızıl Goncalar Müyesser (Asiye Dinçsoy)

Kızıl Goncalar Müyesser (Asiye Dinçsoy)

Kızıl Goncalar Cüneyt (Mert Yazıcıoğlu)

Kızıl Goncalar Cüneyd (Mert Yazıcıoğlu)

İstanbul'da 10 Mayıs 1993'te doğan Mert Yazıcıoğlu, Türk sinema ve televizyon dünyasında tanınmış bir oyuncudur.

Eğitim hayatını İstanbul'da tamamlayan Yazıcıoğlu, başlangıçta İstanbul Aydın Üniversitesi İşletme Bölümü'ne kaydoldu. Ancak eğitim sürecinde oyunculuk tutkusunu keşfetti ve işletme eğitimini yarıda bırakarak oyunculuk eğitimlerine yöneldi.

Oyunculuk kariyerine bir arkadaşının dizi setine ziyaretiyle adım atan Yazıcıoğlu, ilk olarak Dedemin İnsanları filmiyle kısa bir sahnede göründü. Daha sonra Kayıp Şehir dizisiyle televizyon izleyicisinin karşısına çıktı ve aynı dönemde oyunculuk eğitimlerine devam etti.

Sumru Onat'ın Cast 33 ajansı ve ardından Ümit Çırak ile tanışması, kariyerinde dönüm noktalarından biriydi. Ümit Çırak'tan aldığı eğitimlerle kendisini geliştiren Yazıcıoğlu, Karagül dizisinde "Baran Şamverdi" karakteriyle tanındı.

Daha sonra Umuda Kelepçe Vurulmaz ve Mehmed: Bir Cihan Fatihi gibi önemli dizilerde rol aldı. Sinema dünyasına adımını ise 2018 yapımı "İyi Oyun" filmiyle attı.

Bir Litre Gözyaşı ve Aşk 101 gibi dikkat çeken projelerde yer almasının yanı sıra, 2023 yılı itibarıyla Kızıl Goncalar adlı dizide Cüneyd Güneş karakterini canlandırmaktadır.

Kızıl Goncalar Naim (Mert Turak)

Kızıl Goncalar Beste (Hazal Türesan)

Kızıl Goncalar Suavi Alkanlı (Şerif Erol)

Kızıl Goncalar Zeynep (Mina Demirtaş)

Kızıl Goncalar Hande (Duygu Sarışın)

Kızıl Goncalar Seçkin (Tuğrul Tülek)

Kızıl Goncalar Feyza (Zehra Kelleci)

Kızıl Goncalar Birgül (Sitare Akbaş)

Kızıl Goncalar Başhekim (Hamdi Alkan)

Kızıl Goncalar Mira (Esma Yılmaz)

Kızıl Goncalar Arif (Yakup Turgut)

Kızıl Goncalar Esra (Mısra Tüfek)

Kızıl Goncalar İdris (Gürhan Elmalıoğlu)

Kızıl Goncalar Can (Can Aslantuğ)

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.