Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahar dizisi oyuncuları ve karakterleri Show Tv (Tam Liste Oyuncu Kadrosu )

2024 yılının gelmesi ile birlikte birçok dizi izleyici karşısına çıkıyor. Show tv ekranlarında yayınlanacak olan Bahar dizisi dev kadrosu ile şimdiden izleyenlerin ilgisini çekmeye başladı. Son günlerin önemli dizileri arasında yer alan dizi konusu ile de ilgi çekiyor. Birçok vatandaş dizi ile ilgili birçok arama yapmaya şimdiden başlamış durumda. Peki, Bahar dizisi oyuncuları kimlerdir? Bahar dizisi karakterleri kimlerdir? Bahar dizisi tam liste oyuncu kadrosu nedir? İşte detaylar

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 20:51
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 21:35
Kaynak: Hilal Baldemir
Bahar dizisi oyuncuları ve karakterleri Show Tv (Tam Liste Oyuncu Kadrosu )

Bahar oyuncuları ve karakterleri belli oldu. Kış aylarının gelmesi ile birlikte birçok sinema salonu dolmaya başlarken, televizyon ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizi sayısı da belirgin bir şekilde artış göstermeye başladı. Bunlar arasında yer alan en önemli dizilerden biri de Show tv ekranlarında yayınlanacak olan Bahar dizisi olduğunu söyleyebiliriz. Daha ilk fragmanı ile dahi birçok izleyeni merak içinde bırakan dizi için artık gün sayılıyor. Birçok televizyon ve dizi tutkunu dizi ile ilgili birçok bilgiyi şimdiden merak etmiş durumda. Peki, Bahar dizisi oyuncuları kimlerdir? Bahar dizisi karakterleri kimlerdir? Bahar dizisi tam liste oyuncu kadrosu nedir? İşte detaylar

Hayattan zevk almak isteyen bir anne olan Bahar, annesinin yaşadığı sağlık sıkıntılarını yaşayacak mı merak konusu olmuş durumda. Kendisini köle gibi gören Bahar, yaşadıklarını şikayet edecek birşey bilemiyor, sabır ede ede nasıl bir duruma gelecek merak konusu olan dizi de birçok trajikomik olaylar yaşanacak. Tıp okuyup ev hanımı olan Bahar birçok kişi tarafından yaptıkları bakımından dışlanmaya başlamıştır. Kocası ile arasında ki yaşanan ilişki yıkılma durumuna gelmiştir. Bahar yaşadğı sağlık problemleri sebebi ile herşey daha kötü olacak durumdadır. 

Bahar Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Bahar dizisinin oyuncuları arasında; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Sena Kalıp, Alisa Sezen Sever ve Hatice Aslan yer alıyor.

Bahar kimdir? (Demet Evgar)

Bahar kimdir? (Demet Evgar)

Demet Evgar, Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. İlk olarak 1989 yılında Dormen Tiyatrosu'nda sahne almaya başlayan Evgar, geniş kitleler tarafından tanınan bir sanatçıdır. Kendine özgü oyunculuk tarzı ve başarılı performansları ile Türk eğlence endüstrisinde önemli bir yer edinmiştir. "Beyaz Show" gibi popüler televizyon programlarına katılımıyla da bilinir. Evgar, hem komedi hem de dramatik rollerde üstün yetenekleriyle dikkat çeker. "Vizontele," "Eyyvah Eyvah" gibi önemli Türk filmlerindeki rolleriyle sinema sektöründe de kendisine sağlam bir yer edinmiştir. Tiyatro, dizi ve sinema alanındaki çok yönlü yetenekleriyle Türk sanat dünyasına önemli katkılar sağlamış bir sanatçıdır.

Bahar Timur (Mehmet Yılmaz Ak)

Bahar Timur (Mehmet Yılmaz Ak)

Mehmet Yılmaz Ak, 8 Şubat 1986 tarihinde Diyarbakır, Türkiye'de doğan Türk oyuncu ve oyun yazarıdır. Eğitim hayatına Ege Üniversitesi'nde Uluslararası İlişkiler bölümünde başlayan Ak, ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümüne geçerek buradan mezun olmuştur. Öğrencilik yıllarında "Tiyatro Non" adlı topluluğu kurarak tiyatroya olan ilgisini pekiştirmiştir. Oyunculuk kariyerine "Ben de Özledim" dizisi ile adım atan Ak, daha sonra "İçerde", "Çukur", "Ramo", "Dudullu Postası", "Hakan: Muhafız", "Halka", "Kurşun" ve "Ya İstiklal Ya Ölüm" gibi birçok dizi projede yer almıştır. 2021-2023 yılları arasında "Yargı" adlı Türk televizyon dizisinde canlandırdığı "Savcı Pars" karakteriyle geniş bir izleyici kitlesi tarafından tanınmış ve takdir edilmiştir.

Bahar Evren (Buğra Gülsoy)

Bahar Evren (Buğra Gülsoy)

Buğra Gülsoy, 22 Şubat 1982 tarihinde Ankara, Türkiye'de doğan Türk oyuncu, yönetmen ve senaristtir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Gülsoy, oyunculuk kariyerine 2004 yılında başlamıştır. "Baba Ocağı" adlı dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çekmiş ve ardından "Arka Sokaklar", "Elveda Rumeli" gibi televizyon dizilerinde rol almıştır. Sinema dünyasındaki başarıları arasında "Gise Memuru", "Babam ve Oğlum", "Bir Gün Her Şey" gibi filmlerdeki performansları da bulunmaktadır. Aynı zamanda yönetmenlik ve senaristlik alanlarında da çalışmalar yapmış olan Buğra Gülsoy, Türkiye'deki eğlence endüstrisinde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Bahar Nevra Yavuzoğlu (Hatice Aslan)

Bahar Nevra Yavuzoğlu (Hatice Aslan)

Hatice Aslan, Türk oyuncu ve sunucudur. 1980 yılında İstanbul'da doğan Aslan, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine tiyatro ile başlayan Aslan, daha sonra televizyon ve sinema projelerinde yer aldı. Televizyon dünyasında "Bir Zamanlar Çukurova" ve "Kuruluş Osman" gibi popüler dizilerde rol aldı. Ayrıca sinema filmlerinde de başarılı performanslar sergileyerek adından söz ettirdi. Yetenekli oyunculuğunun yanı sıra televizyon programlarında da sunuculuk yapan Hatice Aslan, sıcak ve samimi sunumuyla izleyicilerin sevgisini kazandı. Hem oyunculuk hem de sunuculuk kariyerindeki başarılarıyla Türk eğlence endüstrisinde önemli bir yere sahiptir. Bahar dizisinde Timur'un annesi rolünü oynamaktadır.

Bahar Rengin Çevik (Ecem Özkaya)

Bahar Rengin Çevik (Ecem Özkaya)

Ecem Özkaya, Türk oyuncu ve sunucudur. İstanbul'da doğan Özkaya, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine tiyatro ile başladıktan sonra televizyon dünyasında da kendine yer buldu. "Kiralık Aşk" ve "Çocuklar Duymasın" gibi sevilen dizilerde rol aldı. Ayrıca çeşitli reklam filmlerinde ve sinema projelerinde de yer aldı. Sunuculuk kariyerinde de başarılı olan Özkaya, "Kahvaltı Haberleri" gibi programlarda izleyicilerle buluştu. Sıcak ve neşeli sunumuyla dikkat çeken Ecem Özkaya, televizyon ekranlarının sevilen simalarından biridir. Hem oyunculuk hem de sunuculuk alanında gösterdiği başarılarla Türkiye'nin tanınan isimleri arasındadır. Bahar dizisinde Timur'un metresi karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.