Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da leylekler Çınarcık semalarında dans etti

Leylekler ortalama 49 gün yolculuğun sonunda Avrupa’ya, mart ayının sonu veya nisan ayının başlarında yolculuk ederler. Yılın ağustos ve eylül aylarında ise Avrupa’dan, Afrika’ya göç eden leylekler, görenlerin ilgisini çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2023 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2023 15:17
Kaynak: Murat Can Aytemur
https://www.yalovahayat.com/
Yalova’da leylekler Çınarcık semalarında dans etti

Gökyüzünde dans eden leylekler halk tarafndan da yoğun ilgi görüyor. Dans eşliğinde gelen leylekler, dönüş yolunda da aynı dans performansını eksik bırakmıyorlar ve renkli görüntüler sergiliyorlar.

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde görülen manzara, vatandaş tarafından yoğun ilgi gördü. Göç etmek üzere olan leyleklerin dans edercesine gökyüzünde süzülmelerini izleyenler o anları cep telefonuna kaydetti.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.