Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Marmara’nın İncisi Çınarcık sakinliğini koruyor

Yalova’nın turizm ilçesi olan Çınarcık, yaz aylarının aksine sessiz ve sakin günler geçiriyor. Kalabalık sokaklar yerini sakinliğe bıraktı.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2024 03:15
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2024 03:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
Marmara’nın İncisi Çınarcık sakinliğini koruyor

Gerek büyük şehirlere yakın olan konumu gerekse de güzellikleri ile, yaz aylarında çok sayıda yerli ve yabancı turisti bünyesinde ağırlayan, konserleri ve yaz aktiviteleri ile tanınan, Yalova’nın Çınarcık İlçesi şu an için sakin günlerden geçiyor. Okulların başlaması ile beraber memleketlerine dönen yazlıkçılar ve ilçeye tatile gelen turistler henüz gelmedikleri için de ilçe genelinde bir sessizlik hakim.

Yaz mevsiminde plajları ve düzenlenen konserler sayesinde, tatil arayışında olanlara eğlenceli bir tatil imkanı sunan Marmara’nın İncisi Çınarcık’ta, ilkbahar mevsiminde ise yürüyüşe çıkarak temiz havanın tadını çıkartanlara, balık tutarak keyifli anlar yaşayanlara, çocukların parklarda oynarken ailelerin de çay kahve eşliğinde sohbet ettiği sakin bir ilçeye rastlamaktayız.

Yaz aylarına göre durağan ve sakin günler geçiren Çınarcık’ta esnafta yaz mevsimine göre işlerin ciddi oranda düştüğünden şikayetçi. İlçede yaşayan vatandaşların kimisi sakinlikten memnunken kimisi de Çınarcık’ın hareketli yaz günlerini özlediğini ve yazı iple çektiğini belirtiyor.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.