Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık esnafı taleplerini doğrudan Başkan Kurt’a iletti

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Kurban Bayramı’nda ilçe esnafıyla Çınaraltı Aile Çay Bahçesinde buluşarak, hemşerilerinin taleplerini dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 00:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 00:35
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Çınarcık esnafı taleplerini doğrudan Başkan Kurt’a iletti

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’un talimatıyla kent esnafının sorunlarına çözüm bulmak, taleplerini yerine getirmek ve önerilerine kulak vermek amacıyla jayata geçirilen ‘Esnaf Buluşmaları’ projesi devam ediyor. Başkan Avni Kurt bayram öncesi olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da ilçe esnafıyla Çınaraltı Aile Çay Bahçesinde buluştu. Esnaflarla tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayan Başkan Kurt, esnafların taleplerini ve sorunlarını birebir dinledi. Bakkal, berber, dönerci, manav, şoför, işletmeci ve emlakçı gibi birçok meslek erbabyla sorunların çözümü üzerine istişarelerde bulunan Avni Kurt, esnaf buluşmasına katılan tüm hemşerilerine teşekkür etti.

“Bu kenti ‘mutlu insanlar kenti’ haline getireceğiz”

İlçe esnaflarının bütün talplerini karşılayacaklarını ifade eden Başkan Avni Kurt, “Kimisi bakkaldı, kimisi berber, kimisi dönerci, kimisi şoför. Her birinin sorunu, makul talebi ve önerisi vardı. Her birinin, bir ekmek kavgası vardı. Biz esnafımızın bütün taleplerini karşılayacak, sorunlarını çözecek, esnafımızla ve kentin tüm kesimleriyle diyalog kanallarımızı daima açık tutacağız. Bu kenti, sorunlarından arındırıp ‘mutlu insanlar kenti’ haline getireceğiz. Esnaf Buluşmamıza iştirak eden değerli hemşehrilerime bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm esnafımıza bayram tatili süresince ve sezon boyunca bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.