Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’tan turizm haftası mesajı

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, turizm haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Kurt sözlerinde Çınarcık’ın turizm potansiyeli hakkında açıklamalarda da bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 00:15
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’tan turizm haftası mesajı

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çınarcık ilçesinin yaz turizmiyle öne çıktığını belirterek, zaman içinde turizm alanında önemli gelişmeler kaydedildiğini ifade etti. Ancak, bu gelişimin devam etmesinin önemine vurgu yapan Başkan Kurt, ilçenin kış turizmi için de potansiyel taşıdığını dile getirdi.

Başkan Kurt mesajında, "Çınarcık ilçemiz, yaz turizmi ile öne çıkan bir ilçe. Zaman içinde turizm açısından çok gelişim kaydetti. Ama bu gelişimin artarak sürmesi elzemdir. Yaz turizmi dışında kış turizmi için de elverişli alanlara sahip olan ilçemizin; turizm potansiyelini arttırması için tüm sınırları zorlayacak, elimizden geleni ziyadesiyle yapacağız. Memleketimizin önemli sektörlerinden biri olan turizm sektöründe çalışan her pozisyondan insana, başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Turizm Haftası’nı kutluyorum" ifadelerine yer verdi.

Başkan Kurt'un mesajıyla birlikte, ilçenin turizm alanındaki potansiyeline dikkat çekilirken, turizmin sürdürülebilirliği ve gelişimi için çaba harcanacağı vurgulanmış oldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.